Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

4 αγώνες ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!

   
Σαββατοκύριακο με πλούσιο κουπόνι 436 αγώνων , και εμείς θα επιλέξουμε 4 παιχνίδια με ελκυστικές και μεγάλες αποδόσεις πολυ θα μας πάνε κατευθείαν ταμείο .
  278. Εργοτέλης - Ολυμπιακός : Στο παγκρήτιο στάδιο η τοπική ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα πολύ κακό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς παραμένοντας αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια τους συγκεντρώνοντας 5 βαθμούς . Ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης στερείται την παρουσία πέντε βασικών παικτών .
Από την άλλη ο Ολυμπιακός με την συντροφιά 3000 φιλάθλων του στην Κρήτη σκοπεύει να αφήσει πίσω  το κακό πρόσωπο που παρουσίαζε και τις ήττες με Μάλμε και Ατρόμητο. Η αποστολή της ομάδας του Πειραία είναι γεμάτη απουσίες (Σιόβας , Αμπιντάλ , Αφελάι , Κασάμι , Ντοσεβί). Ο Μίτσελ ζήτησε σοβαρότητα και μεγάλη προσοχή στο συγκεκριμένο αγώνα για αποσπάσουν ένα ακόμα τρίποντο. Το διπλό δίνεται σε πολύ μικρή απόδοση (1,15) για αυτό θα επιλέξω το OVER (1.60).
  348. Παναθηναϊκός - ΟΦΗ : Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί πολλές ήττες μετά από διακοπή του πρωταθλήματος . Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν  με σκορ 3-1. Ο ΠΑΟ συνήθως δεν δυσκολεύεται απέναντι στην κρητική ομάδα αν και έχει κάποιες απίστευες ήττες. Προτείνουμε νίκη για την γηπεδούχο ομάδα με απόδοση 1,30 και για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν το σκορ 3-1.
  371. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ : Οι δύο νησιώτικες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με ελάχιστες απουσίες για την γηπεδούχο απών θα είναι μόνο ο Καμαρά και για την ομάδα των Φαιάκων θα λείπει ο Ναγιάρ και ο Μαρκόφσκι . Η Κέρκυρα σε 5 ματς έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας . Πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμε και αξίζει την νίκη με απόδοση 3,45.
  418. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Η ομάδα των Ιωαννίνων στάθηκε τυχερή πέρσι και κέρδισε την παραμονή της . Φέτος ξεκίνησε ακόμα πιο χειρότερα με τον υποβιβασμό της να φαντάζει σχεδόν σίγουρος, Μια ακόμα απότυχία για τον Αγιαξ της ηπείρου στο μεθαυριανό παιχνίδι με νίκη για τον Πανιώνιο απόδοσης 2.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
    278. Εργοτέλης - Ολυμπιακός OVER (1.60)
348. Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (1.30)
371. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ 2 (3.45)
418. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 (2.00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου