Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ (GKASTONE)

   Σήμερα διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super- league . Έχω να προτείνω 4 αγώνες με μεγάλες αποδόσεις αλλά και μεγάλο ρίσκο.
159. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ : Σήμερα στης 5 στο γήπεδο της Λιβαδειάς η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Καλλονή. Ο Λεβαδειακός με 28 βαθμούς θέλει επειγόντως το τρίποντο για να ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία . Η ομάδα της Μυτηλίνης θα αποδειχτεί πολύ δύσκόλος αντίπαλος μιας και το τελευταίο διάστημα σε μεγάλη φόρμα με τρεις νίκες στα τελευταία 3 ματς .
Το ματς θα κινηθεί σε χαμηλούς ρυθμούς και πιστεύω ότι με πολύ ρίσκο το 2-1 ακριβές σκορ με απόδοση 7,50 είναι μία πολύ καλή επιλογή.
185.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δύσκολο ματς στο Περιστέρι και θεωρώ ότι δεν θα προσφέρει και πολύ θέαμα και το σκορ θα είναι πολύ μικρό . Ο Ατρόμητος είναι δυναμική ομάδα και είναι πολύ ανταγωνιστικός για τέτοια ματς. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα έχοντας 8/8 νίκες, Πιστεύω ότι θα νικήσει , δύσκολα όμως με σκορ 0-1. Προτείνω το διπλό με απόδοση 2,25.
182. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Άνετη νίκη για Ολυμπιακό κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης με σκορ γύρω στο 2-0. Προτείνω τον άσσο ανεπιφύλαχτα με απόδοση 1,30
160.ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αμφίροπο ματς η φιλοξενούμενη ομάδα θέλουν επειγόντως το 3ποντο για να έχουν ελπίδες για τα play off . Από την άλλη η Ξάνθη είναι πολύ ανταγωνιστική στο γήπεδό της . Τον πρώτο λόγο της νίκης τον έχει η ομάδα του Αγρινίου αλλά το Χ και ειδικά το 0-0 σκορ είναι πολύ πιο πιθανό. Αυτά για σημέρα καλή επιτυχία και καλά κέρδη!

ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
159. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 2-1 ΣΚΟΡ (7,5)
185.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 92,25)
182. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 (1,30)
160.ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Χ (2,95)


GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου