Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ..ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΡΙΣΚΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗΡΙΟ

Δεν πείθει αλλά θα νικήσει η Μπαρτσελόνα δύσκολα
   Ρίχνοντας μια ματιά στο σημερινό κουπόνι και συγκεκριμένα στα δύο παιχνίδια του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού ,του chl, που δικαιολογημένα τραβά το ενδιαφέρον (εννοείται και το  στοιχηματικό) των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων σε σημείο που να το μονοπωλεί , μπαίνω στον πειρασμό να κοιτάξω την πλέον ψαγμένη-εξειδικευμένη περίπτωση στοιχηματισμού,που δεν είναι άλλη από το ακριβές σκορ. Οκ για να τα πετύχεις χρειάζεσαι πέρα από διορατικότητα και αρκετή δόση τύχης, αυτή όμως δεν είναι και η γλύκα του παιχνιδιού?
          Αναλυτικότερα:


-             Σε ότι αφορά το παιχνίδι Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου προβλέπω μια επαγγελματική νίκη των φιλοξενούμενων και ως εκ τούτου το 0-1 μου..κλείνει πονηρά το μάτι. Οι Γερμανοί θα επιλέξουν στο Μόναχο να καθαρίσουν τη δουλειά, θα θέσουν ωστόσο από σήμερα θεωρώ τις βάσεις για την πρόκρισή τους. Σημαντικές οπωσδήποτε οι απουσίες των Ριμπερί,Ρόμπεν όμως σε ένα ροστερ που..ξεχειλίζει από ποιότητα αυτές άνετα μπορούν να καλυφθούν!! Όσο για την αξιόμαχη κατά τα άλλα φετινή Πόρτο, δυστυχώς αδικήθηκε από την κλήρωση και θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες απέναντι στους Βαυαρούς, άλλωστε ούτε αυτή θα κατέλθει πλήρης στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένω αμυντικογενή προσέγγιση   του ματς από τους Πορτογάλους , άλλωστε ούτε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας φημίζονται για τα υψηλά τους σκορ και θεωρώ ότι θα περιοριστούν εξαιτίας και της εξοντωτικής κατοχής μπάλας που θα εφαρμόσει σίγουρα η Μπαγερν σε ρόλο κομπάρσου!! Το πρόσφατο 4-0 επί της Βασιλείας σαφέστατα κατ΄εμέ και δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη ,εξαιτίας της χαώδους διαφοράς ποιότητας που χωρίζει τους..δύσμοιρους Ελβετούς από το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου Μπάγερν. Συνεπώς , το ακριβές σκορ 0-1 φαντάζει στα μάτια μου ένα αρκετά καλό ποντάρισμα!
-           Το δεύτερο –και σίγουρα πιο ισορροπημένο και ανταγωνιστικό, έστω στη θεωρία, - παιχνίδι της βραδιάς αυτό ανάμεσα στη Παρί και τη Μπαρτσελόνα δείχνει και αυτό να βγάζει..ακριβές σκορ! Θα τολμήσω να προτέινω το 1-2 , έχω την εντύπωση ότι έστω και χωρίς τον εκτελεστή και αστέρι της ομάδας Ζλάταν  (αλλά και χωρίς τον δημιουργό Βεράτι, εξίσου σημαντική κατά τα γνώμη μου απουσία με αυτή του Σουηδού) η πανίσχυρη εντός έδρας και σοβαρή στο champions league Παρί ένα γκολ θα το βρεί! Θέλεις από τον Καβάνι που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται και ας μην κάνει την καλυτερή του χρονιά, θέλεις από τον Τιάγκο Σίλβα, ικανότατο κεφαλοσφαιριστή, μετά από κάποιο στημένο.. άλλωστε αυτή η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν με πείθει με τίποτα ότι μπορεί να κρατήσει το 0, όταν άλλωστε δεν το έχει καταφέρει απέναντι σε σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους!! Από την άλλη πλευρά , θεωρώ ότι η μαγική τριπλέτα που (έχουν την τύχη να ) διαθέτουν οι μπλαουγκράνα στην επίθεση θα βάλει πολύ δύσκολα στην Παρί, τη στιγμή μάλιστα που έχει αρχίσει να συνεργάζεται αποτελεσματικότατα!! Δεν αποκλείω , καταληκτικά , καθόλου ένα.. déjà vu της πρόσφατης αναμέτρησης Σίτι-Μπαρτσελόνα με σκορ..μαντέψτε 1-2!!
   Για ..λιγότερο ρισκαδόρους παίκτες μην ξεχνάμε ότι ήδη από χθες έχω προτείνει και αιτιολογήσει το σημείο ‘2’ και για τις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις!!


Συνοψίζοντας, οι επιλογές μου:
167 Παρί Σ.Ζ. – Μπαρτσελόνα 1-2 Α.Σ.

168 Πόρτο – Μπαγερν Μονάχου 0-1 Α.Σ.

Καλή επιτυχία ότι και αν επιλέξετε,
Αθλητήριος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου