Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΟ…ΟΡΕΚΤΙΚΟ (ΑΘΛΗΤΗΡΙΟΣ)

    Φίλες και φίλοι του στοιχήματος, αφήνοντας στην άκρη ένα..αρκετά περίεργο σ/κ με πολλά value bets  που επαληθεύθηκαν ανταμείβοντας πλουσιοπάροχα τους ρισκαδόρους αλλά και συνάμα αρκετές εκπλήξεις σε πιο..ευρέιας κατανάλωσης σημεία τα οπόια σίγουρα θα αποθάρρυναν πιο.. average-συντηρητικούς funs του παιχνιδιού!! Kαι μια που..  βάλαμε ήδη στο κειμενό μας αρκετές αγγλικές λέξεις ας ..μεταφερθούμε στην Premier League από όπου και προέρχεται το πρώτο μας σημείο!
Αύριο βράδυ στον κωδικό 183 του κουπονιού το παιχνίδι ανάμεσα στη Λέστερ και στην Τσέλσι.
Θεωρώ ότι οι Λονδρέζοι θα σφραγίσουν με νίκη την κατάκτηση του πρώτου τους τίτλου μετά το 2010 και ότι αυτή θα έρθει , απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος καίγεται μεν για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στα σαλόνια του ‘Νησιού’ κακά τα ψέματα υστερεί χαοτικά σε ποιότητα δε, με τον κλασικό..επαγγελματικό τρόπο αλά Ζοζέ Μουρίνιο , με πιθανά σκορ το 0-1 και το 0-2! Θέαμα και Πορτογάλος δύο έννοιες που δεν συναντιούνται ποτέ ως γνωστόν.. Αντί πάντως του διαφαινόμενου under  θα προτιμήσω τνα ρισκάρω λίγο παραπάνω με το no goal στο συμπαθητικότατο 1.85 (ΟΠΑΠ)
Το άλλο σημείο  έρχεται από την γειτονική Ιταλία. Στο ματς 185 του κουπονιού Γιουβέντους – Φιορεντίνα, κλίνατε.. επ’αριστερά!! Η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια για το 2014-5 εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να κάνει δέυτερο στραβοπάτημα στη σειρά μετά το προχθεσινό κάζο με την συμπολίτισσα Τορίνο! Δεν θα χαριστεί απέναντι σε μια από τις..καλύτερες πελάτισσες της τα τελευταία χρόνια τη Φιορεντίνα (ανατρέξτε σε στατιστικά τελευταίων ετών και θα καταλάβετε τι εννοώ) τη στιγμή μάλιστα που τα δύο σωματεία διατηρούν ως γνωστόν κάκιστες σχέσεις εξάιτίας της αρπαγής του μεγάλου Ρομπέρτο Μπάτζιο ,παίκτη τότε των ‘Βιόλα’ (και αδυναμία του γράφοντος )  από τη Βέκια Σινιόρα. Εξ’άλλου ήρθε η στιγμή η Γιούβε να καθαρίσει και τυπικά με το scudetto  και νομίζω δεν θα απογοητέυσει το κοινό της μπροστά στο οποίο θα αγωνιστεί! Στο 1.60 ο άσος
Αυτά τα ολίγα ως..μεσοβδόμαδο ορεκτικό και ακολουθεί το κυρίω πιάτο το σ/κ αφού η αγαπημένη μας συνήθεια σταματημό δεν έχει.

Συνοψίζοντας οι επιλογές μου,
183 Λέστερ-Τσέλσι NG (1.85)
185 Γιουβέντους-Φιορεντίνα 1 (1.60)

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε,

Αθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου