Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

EUROPA LEAGUE ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ (GKASTONE)

    Πάνω από μία εβδομάδα έχω να σας προτείνω τις προβλέψεις μου λόγω κυρίως των διακοπών του Πάσχα αλλά και των λιγοστών αγώνων που περιείχε το κουπόνι των προηγούμενων ημερών. Όχι ότι αλλάζει κάτι αυτές τις μέρες , μιας και το κουπόνι είναι αρκετά φτωχό με μόλις 222 αγώνες σε μία ολόκληρη εβδομάδα. Προχθές και χθες είχαμε Champions League και δυστυχώς δεν μου επέτρεψε ο χρόνος και κάποια προσωπικά προβλήματα να γράψω άρθρο με σχετικές προβλέψεις. Σας άφησα όμως σε καλά χέρια αφού ο ΒΕΤ_PLAYER-96 αλλά και ο νέος , πολλά υποσχόμενος συντάκτης ΑΘΛΗΤΗΡΙΟΣ σας πρόσφεραν αναλυτικά προγνωστικά αλλά και προβλέψεις που στην πλειοψηφία τους βγήκαν σωστές .

  Στα δικά μας τώρα , την προηγούμενη βδομάδα πρότεινα την νίκη του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού με ιντερνετικό ποντάρισμα. Τελικά ο αναμενόμενος πρωταθλητής Ελλάδος νίκησε πολύ εύκολα με 3-0. Δεν πτοούμαστε όμως , αυτά τα έχει το στοίχημα δεν γίνεται να βγαίνουμε πάντα κερδισμένοι ειδικά σε κάτι τέτοια ρίσκα που η δόση (έστω και μικρή) τύχης θεωρείται απαραίτητη.
Εξάλλου είχα αναφέρει ότι η νίκη της Ελαφράς Ταξιαρχείας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι αλλά άξιζε το ρίσκο να ποντάρουμε ένα μικρό-ποσό από προηγούμενα κέρδη.
   Ας μην είμαστε όμως φλύαροι, διότι σήμερα έχουμε τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες του Europa - League , που κρύβουν πολλές παγίδες . Στο πέρασμα των χρόνων και της εμπειρίας μας έχουμε παρατηρήσει ότι η δεύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης δύσκολα θα σε στείλει ταμείο μίας και όλοι οι αγώνες πάνε κόντρα στα προγνωστικά , αλλά αν σε πάει ταμείο σίγουρα θα έχεις κερδίσει ένα πολύ καλό ποσό .
  Επικεντρωνόμαστε στους αγώνες ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (189) , ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΝΤΝΙΕΠΡ (188) διότι ο αγώνας ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΑΠΟΛΙ κρύβει πολλές παγίδες και η Σεβίλλη πιστεύουμε ότι άνετα θα νικήσει την Ζενίτ.
  ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

 187. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΑΠΟΛΙ : Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής είναι πολύ καλοί σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που διανύουν μία πολύ άσχημη χρονιά , που παρά την χαμηλή απόδοσή τους κατάφεραν και κέρδισαν την Φιορεντίνα με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική για το πρωτάθλημα. Τον πρώτο λόγο για την νίκη τον έχει η Γερμανική ομάδα , η εκτίμησή μας για αυτό το ματς και η πιο ασφαλής είναι το G/G με 1,45.

188.ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΝΙΕΠΡ: Οι δύο εκπλήξει του φετινού Europa League αναμετρώνται για να αποδειχτεί ποια από τις δύο τελικά είναι κάνει την υπέρβαση για μία θέση στους 4 . Για την ιστορία οι ομάδες έχουν κοντραριστεί μία μόνο φορά το 2004 στο Ουέφα με τους φιλοξενούμενους να νικάνε με 3-2. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η Κλαμπ Μπριζ σε 7 αγώνες που έχει δώσει με Ουκρανικές ομάδες δεν έχει φέρει ούτε μία νίκη (0-4-3). Ακόμα οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες. Η εκτίμηση για το παιχνίδι είναι το G/G (1.75) το 2 (3,85) και το ακριβές σκορ μπόμπα 1-2 (14,00)

189.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ : Σημαντικό είναι ότι το γήπεδο δεν θα έχει πολύ κόσμο μιας και η Ντιναμό έχει τιμωρηθεί για ρατσιστική ενέργεια . Η παράδοση δίνει ένα μικρό προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους που σε 4 παιχνίδια που έχουν δώσει οι ομάδες έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες . Η εκτιμήση μου για το ματς είναι το Χ (3,25) το G/G (1,90) αλλά και το ακριβές σκορ 1-1 (5,75) που είναι ένα πολύ πιθανό σκορ.

190.ΣΕΒΙΛΛΗ - ΖΕΝΙΤ:Μόνο ο άσσος μετράει στο συγκεκριμένο παιχνίδι με 1,60 απόδοση , οι γηπεδούχοι μετράνε 3 νίκες απέναντι στην Ζενίτ στα 4 ματς που έχουν αναμετρηθεί. Η Σεβίλλη έχει κρατήσει το αήτητο της έδρας της φέρνοντας με την Μπαρτσελόνα 2-2 παρότι είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0.Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά προβλήματα με τιμωρημένους παίκτες αλλά και τραυματίες.

ΑΠΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
 187. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΑΠΟΛΙ G/G (1.45)
188.ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΝΙΕΠΡ G/G (1.75) 
189.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ G/G (1.90)
190.ΣΕΒΙΛΛΗ - ΖΕΝΙΤ 1 (1.60)
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
 187. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΑΠΟΛΙ G/G (1.45)
188.ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΝΙΕΠΡ  2 (3,85)
189.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1 Α.Σ. (5,75)
190.ΣΕΒΙΛΛΗ - ΖΕΝΙΤ 1 (1.60)

ΣΚΟΡΑΚΙΑ:
188.ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΝΤΝΙΕΠΡ  1-2 Α.Σ. (14,00)
189.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-1 Α.Σ. (5,75)



GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου