Τρίτη 14 Απριλίου 2015

IΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΑΛΛΑ..ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΘΛΗΤΗΡΙΟΣ)

   Αγαπητά (συν)αρρωστάκια αυτή η βδομάδα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ο αγαπημένος μας εθισμός  -το στοίχημα-να μας οδηγήσει και σε..οικονομική ανάσταση ,εκτός από εκείνη που έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν.Αν μη τι άλλο πάντως όποια και αν είναι η κατάληξη για την..τσέπη μας (ελπίζουμε ευχάριστη διότι οι καιροί..ου μενετοί) champions και europa league εγγυώνται θεάμα υψηλών προδιαγραφών που δεν πρόκειται να αφήσει τους οφθαλομούς μας παραπονεμένους.
Αναλυτικά οι επιλογές μου:


-          Σε ότι αφορά το σημερινό κουπόνι ,της Τρίτης, στο Γιουβέντους –Μονακό κρατάω το ελκυστικότατο (προσφέρεται σε απόδοση 2.50) 0-1 τέρματα τη στιγμή που η Μονακό είναι δεδομένο..(Ζαρντιμ είναι αυτός) ότι θα δώσει τεράστια προσήλωση στην άμυνα και στην αποφυγή λαθών που μπορεί να κοστίσουν και θα προβεί σε μια τακτική προσέγγιση του αγώνα.  Από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους δεν είναι η Άρσεναλ  για να δώσει με περισσή αφέλεια χώρους πίσω στους ικανότατους ομολογουμένως στην αντεπίθεση Μονεγάσκους ώστε να γίνει η ζημία! Κοινώς ,η Μονακό θα προσπαθήσει να εφαρμόσει ένα στιλ παιχνιδιού στο οποίο οι αποψινοί αντιπαλοί της τυχαίνει να είναι μανούλες και μάλιστα από τους πρώτους διδάξαντες. Στους Ιταλούς λοιπόν τέτοιες πονηριές..δεν περνάνε και εκτιμώ πως εξαιρετικά δύσκολα θα καταφέρει η Μονακό να σημειώσει κάποιο εκτός έδρας τέρμα! Από την άλλη πλευρά οι δύο βασικοί μέσοι της ‘Γηραιάς Κυρίας’ που αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν παιχνίδι Πογκμπά και Πίρλο θα είναι απόντες ,συνεπώς όσο ικανοί φορ και να είναι (και είναι πολύ!) ο Μοράτα και ο Τέβεζ δν θα είναι ικανοί χωρις το απαιτούμενο ‘ταϊσμα’ να φορτώσουν γκολ τα αντίπαλα δίχτυα! 0-1 γκολ λοιπόν και για πιο..ρισκαδόρους fun bet ακριβές σκορ 1-0!

-          Το άλλο ματς της βραδιάς:Ατλέτικο-Μαδρίτης μου φαίνεται ένα ματς πραγματικά ανοιχτό σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ,αλλά και σε όλες τις πιθανές διακυμάνσεις του σκορ,συνεπώς αδυνατώ να δώσω προγνωστικό χωρίς πολύ υψηλό βαθμό ρίσκου!!ειδικά με τα σκαμπανεβάσματα της αναξιόπιστης φετινής Ατλέτικο-πραγματικά ικανής για το χειρότερο αλλά και το καλύτερο-μακριά και αγαπημένοι!!

Για αύριο Τετάρτη

-Στο Πόρτο-Μπάγερν Μονάχου με καλύπτουν μια χαρά τόσο το διπλό στο 1.70, με τη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κάτι παραπάνω από εμφανή, όσο και το Nο Goal στο 1.80. Για το μέν διπλό υπάρχει βεβαίως το αντεπιχέιρημα  της συντηρητικής διαχείρισης από πλευράς Μπάγερν στο εκτός έδρας με σκοπό να συντρίψει μετά την Πόρτο στον επαναληπτικό του Μόναχου για το δε ng ότι με παίκτες ποιοτικούς μπροστά όπως Μπραϊμι, Τέγιο, Κουαρέσμα (δεν έχω μέχρι στιγμής ενημέρωση για τυχόν απουσίες τους) μπορούν οι Πορτογάλοι να βρούν ένα γκόλ. Έχω ωστόσο την αίσθηση ότι αφενός μεν η Μπάγερν δεν έχει κανένα λόγο να μην καθαρίσει το ματς και μαζί την πρόκριση αφού ούτε οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες της Ρωσίας θα υπάρχουν (αναφέρομαι στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους ‘16’ της διοργάνωσης ) ούτε θα σου σταβώνει κάθε φορά το ματς με αποβολή όπως έγινε τότε. Αφετέρου οι άπειροι πιτσιρικάδες της Πόρτο δύσκολα θα κατορθώσουν να κρατήσουν πολύ ώρα τη μπάλα στα πόδια τους ,απέναντι στην Μπαγερν του Γκουαρντιόλα που πάιζει ποδόσφαιρο (απόλυτης) κατοχής.

-Στο έτερο ματς της βραδιάς : Παρί –Μπάρτσα ,έχουμε βάσιμους λόγους να στραβοκοιτάμε προς..τα δεξιά! Το διπλό (στο 1.75  κιόλας,για οπάπ μιλάμε παίδες μην τρελαίνεστε μια χαρά απόδοση είναι) μόνο κακό ποντάρισμα δεν μπορεί να θεωρηθεί! Με την τριπλέτα Μέσι-Νειμαρ-Σουάρεζ να βρίσκεται με κλειστά μάτια πλέον και να πετάει φωτιές και την Παρί να έρχεται στο ματς πραγματικά αποδεκατισμένη χωρίς Ίμπρα, Βεράτι, Νταβίντ Λουίζ (δηλαδή χωρίς ουσιαστικά τον καλύτερο παίκτη κάθε γραμμής της και επιπλέον με κεντρικό άξονα ουσιαστικά διαλυμένο) το πράγμα γέρνει κακά τα ψέματα προς την πλευρά των μπλαουγκράνα ,όσο και αν (είμαι σίγουρος πως) η Παρί θα παλέψει παλικαρίσια! Άλλωστε και από την πρόσφατη εμπειρία με Σίτι ,η Μπάρτσα έχει δείξει ότι επιδιώκει να καθαρίζει –αν την ΄παίρνει’- την πρόκριση από το πρώτο,  εκτός έδρας, παιχνίδι!

Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε και την Πέμπτη ακολουθεί ξεχωριστό άρθρο για το europa!!


ΠΡΟΤΑΣΗ
106.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 0-1 ΓΚΟΛ (2,50)
167.ΠΑΡΙ ΖΕΝ ΣΕΡΜΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (1,75)
168.ΠΟΡΤΟ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2 (1.70)- N/G (1.80) 


O Aθλητήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου