Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ , Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ (BISBO)

Καλησπέρα,καλησπέρα... άλλο ένα σαββατοκύριακο έφτασε και είμαστε όλοι σε ετοιμότητα, στυλό ανά χέιρας, δελτίο μπροστά και ξεκινάμε!!


ΑΓΓΛΙΑ

Οι προβλέψεις μου θα αρχίσουν από το πιο ρισκαδόρικο σημείο που έχω να προτείνω και αυτό δεν είναι άλλο από τον 1 της νιουκαστλ. Παρόλο που η νιουκάστλ διανύει περίοδο μεγάλου ντεφορμαρίσματος πιστεύω ότι είναι η ώρα να αντιδράσει και μάλιστα μπροστά στους οπαδούς της που το περιμένουν εδώ και πολλές αγωνιστικές. Με το βάρος της φανέλας και κόντρα στην αδιάφορη γουεστ μπρομ ο 1 πιστεύω πως εύκολα η δύσκολα θα έρθει.
Στην συνέχεια δύο 1 για τον ίδιο σκοπό και δεν είναι άλλος παρά αυτός της παραμονής. Η χαλ και η αστον βίλα με νίκες  επί των, *ουσιαστικά* υποβιβασμένη μπερνλι και αδιάφορη γουεστ χαμ αντίστοιχα εξασφαλίζουν την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.
Κλείνοντας το κεφάλαιο αγγλία θα πρότεινα το 2 της μαντσεστερ γιουναιτεντ στην έδρα της κρυσταλ παλλας. Οι κόκκινοι διάβολοι μετά από την ντροπιαστική ήττα μπροστά στο κοινό τους από την γουεστ μπρομ και την έντονη κριτική που δέχτηκαν μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες. Εξάλλου και από μια άλλη οπτική  1,70 απόδοση στην μαντσεστερ  δεν είναι κάτι που το συναντάμε συχνά και μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

208. αστον βιλα-γουεστ χαμ 1 (1,80)
210. νιουκαστλ-γουεστ μπρομ 1 (2,30)
212. χαλ-μπερνλι 1 (1,80)
214. κρισταλ παλλας- μαντσεστερ γουναιτεντ 2 (1,70)

ΤΟΥΡΚΙΑ

 Μπεσίκτας, γαλατά και φενερ μάχονται σώμα με σώμα για τον τίτλο λίγες αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος. Οι άσσοι της μπεσίκτας και της γαλατά δεν αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το 2 της φενερ που παίζει στην έδρα της σιβασπορ . Με απόδοση στον οπάπ 1,65 είναι ένα σημείο στο οποίο μπορούμε να στοιχηματίσουμε. Αν η φενερ θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο πρέπει απλά να κερδίσει!

289. σιβασπορ-φενερμπαχτσε 2 (1,65)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Και τώρα ο τελικός! Κανένας άλλος χαρακτηρισμός δεν χωράει στο ματς στουτγαρδη-μαινζ σε ότι αφορά την στουτγαρδη. Θέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά μαιντζ προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για παραμονή καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ένα κίνητρο παραπάνω σε αυτή την προσπάθεια είναι η ισοπαλία χθες βράδυ ανάμεσα στο αμβούργο και την φραιμπουργκ.

215. στουτγαρδη-μαιντζ 1 (1,85)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ένα μόνο ματς μου κίνησε το ενδιαφέρον σε αυτή την κατηγορία, η αναμέτρηση της αρουκα με την μποαβίστα. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας εξασφαλίσει την κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική δεν έχουν ιδιαίτερο κίνητρο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα!

413. αρουκα-μποαβίστα 1 (1,80)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου