Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ : ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΕΑΛ (GKASTONE)


Στο χθεσινό ματς που πρότεινα το ακριβές σκορ 1-3 για την Αρσεναλ μπορώ να πω ότι σας άφησα έκπληκτους , άφου σας έστειλα άλλη μια φορά ταμείο από ένα και μόνο παιχνίδι πετύχοντας το ακριβή σκορ που θα λήξει ο αγώνας. Σαφώς καλύτερη η Αρσεναλ πήρε άνετα το διπλό , και μάλιστα θα μπορούσε να έχει διευρύνει το νούμερο των τερμάτων της, άλλα για καλή μας τύχη στάματησε στα 3. 3 γκολ που πέτυχε όλα στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε στα αποδυτήρια με ένα πολύ μεγάλο σκορ υπέρ της.
Θεώρησα ότι υπήρχαν λίγες πιθανότητες μετά και το σκορ του α' ημιχρόνου να πέσω μέσα στην προβλεψή μου αλλά δεν σταμάτησα να πιστεύω στην προτασή μου . Λίγη τύχη ήθελε , το γκολ της Χαλ ήρθε νωρίς στο β' ημίχρονο και πάρα τις πολλές ευκαιρίες της Αρσεναλ για 4ο γκολ το ματς παρέμεινε στο 1-3 και πήγαμε ταμείο με 9,5 απόδοση .
 Σήμερα έχει ένα φοβερό ματς Champions - League ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ και θα επιδιώξω με σαφώς την εύνοια της τύχης να σας προτείνω ένα ακριβές σκορ και σε αυτό τον αγώνα . Για αυτό τον αγώνα όλα είναι πιθανά καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί , καμία ομάδα δεν έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος των τερμάτων. Μπορεί να μην μπει κανένα γκολ , μπορεί όμως να μπουν και 5 και 6 χωρίς να ξέρουμε πια θα έχει το προβάδισμα . Παρόλαυτα έχω αποδείξει ότι σε αυτά τα ματς αξίζεις να ρισκάρεις , από αυτά τα ματς μπορείς να πας ταμείο από το πουθενά. Ένα σκορ που ταιριάζει πιο πολύ σε αυτό το ματς με διαφορά από τα υπόλοιπα είναι το 1-1 σκορ. Και οι δύο ομάδες περίπου ισοδύναμες στην ίδια δυναμική θα κοντραριστούν και θα έρθουν ισόπαλες . Κατά την γνώμη μου αξίζει αυτό το μεγάλο ρίσκο σε ένα θεαματικό ματς . Αύριο με περισσότερες προβλέψεις κοντά σας ελπίζουμε να απολάυσετε τον αγώνα και γιατί όχι να βγάλετε και κάποια κέρδη.

400.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ 1-1 Ακριβές σκορ (5,50)
GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου