Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΩΡΑ..SUPERLEAGUE


Φίλες και φίλοι καλό (στοιχηματικό και όχι μόνο) Σαββατοκύριακο!! Πραγματικά σήμερα από όλα έχει ο..μπαξές , ας ξεκινήσουμε όμως από το εγχώριο πρωτάθλημα -την αγαπημένη μας Super League – όπου έχουμε την τελευταία (και κατά κανόνα με πολλά τραγελαφικά να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτής ) αγωνιστική της φετινής σεζόν!


Όπως καταλαβαίνετε πολλά έχουν τα μάτια μας και φέτος με αποδόσεις ομάδων που πρόκειται να πέσουν να θυμίζουν ... υπερηχητική Μπαρτσελόνα και άλλα τέτοια όμορφα!Προσωπικά προτίμησα να αποφύγω τέτοια πονταρίσματα και ασχολήθηκα με δύο ματς τα οποία έχουν στοιχηματικό αντίκρισμα κατά τη γνώμη μου.Στο 227 του κουπονιού , Καλλονή – Ατρόμητος Χ αφού η ομάδα από τη Λέσβο ψάχνει έναν και μόνο βαθμό για είναι αδιαμφισβήτη η σωτηρία της και οι Περιστεριώτες μετά την εξασφάλιση της εισόδου στα Play off (χωρίς όμως κάποιον βαθμό εκεί, ότι και αν συμβεί αύριο) δεν πρόκειται να βάλουν το χέρι-πόδι τους στη φωτιά!Στο 2.35 που το βρήκα παίζεται και μάλιστα πολύ άνετα.. Εναλλακτική επιλογή για τους .. δύσπιστους (η ισοπλία είναι από μόνη της ρισκαδόρικο σημείο , βάλε και τις ιδιαιτερότητες της τελευταίας αγωνστικής ως μεταβλητή) το πιθανότατο under στο 1.65 ,αφού μιλάμε για δύο ομάδες με επιθετική δυστοκία (προφανώς αυτό περισσότερο και πιο διαχρονικά για την πολύ λιγότερο ποιοτική Καλλονή ,αλλά απο τότε που ανέλαβε ο Ν,Νόμπλιας την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών και αυτοί έχουν αλλάξει φιλοσοφία παιχνιδιού ) και έμφαση στην άμυνα και την τακτική!

Δέυτερο παιχνίδι που κρατάω στον κωδικό 230 Παναθηναϊκός-Πας Γιάννενα 2-3 γκολ στην απόδοση 2.00!! (ναί καλά το διαβάσατε!) Αυτό αποτελέι θεωρώ πρώτης τάξεως ευκαιρία!Οι Γιαννιώτες μοιάζουν απογοητευμένοι και εκτός...γηπέδου μετά την για εξωαγωνιστικούς λόγους στέρηση της δυνατότητας (για μια ακόμη φορά!!) να παίξουν στην Ευρώπη , αποτυγχάνοντας να νικήσουν τον καταδικασμένο Εργοτέλη (sic!!) την περασμένη αγωνιστική! Η εέλλειψη κινήτρου δεν ισχύει όμως και για τους 'Πράσινους ' που αναμένεται να εκμεταλλευτούν τη δύναμική της έδρας τους και να μπουν δυναμικά στον αγώνα θέλοντας να προλάβουν στο νήμα τον ΠΑΟΚ τερματίζοντας αυτή στη 2η θέση! Δύσκολο το ματς να ξεφύγει σε πολλά γκολ, ικανοί όμως επιθετικοί υπάρχουν εκατέρωθεν (με μονόπλευρο βέβαια ενδιαφέρον όπως προαναφέρθηκε) άρα το εύρος αυτό τερμάτων πιθανόν να επαληθευθεί. Αξίζιε ποντάρισμα σε τέτοια απόδοση και εδώ που τα λέμε εμφανίζεται κατά κόρον στη Σουπερ Λιγκα κιόλας!!

Συνοψίζοντας, οι επιλογές μου:
  • 227 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Χ (2.35) , UNDER (1.65)
  • 230 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝIΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ (2.00)

Καλή επιτυχία ότι και αν παίξετε και επανέρχομαι μέσα στην ημέρα με άρθρο μου για επιλογές από το εξωτερικό (που ούτως ή άλλως αφορούν αποκλειστικά την αυριανή ημέρα)

Αθλητήριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου