Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ :9 ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ


   Μετά την μεγάλη επιτυχια μας την Δευτέρα ήταν λογικό να μην πάμε και τόσο καλά σήμερα .Σχεδόν τίποτα δεν πιάσαμε , η Ολλανδία νίκησε 1-0 την Ρωσία , όταν στο 70' λεπτό η φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες . Το είχα προτείνει G/g το γκολ όμως της Ρωσίας δεν ήρθε ποτέ και ήταν αναμενόμενο διότι είχε μείνει με 10 παίκτες. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ενώ προηγήθηκε με 1-0 τελικά έχασε από την Κλαμπ Μπριζ , (N/g το είχα προτείνει). Τέλος η Σαμροκ νίκησε με 4-0 ( το είχα προτείνει Χ2Δ).

  Και βέβαια δεν πτοούμαστε από το αποτέλεσμα ο κουβάς είναι μέσα στο πρόγραμμα , και ίσα ίσα μερικές φορές μας κάνει καλό , γιατί μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας κάνει να μελετάμε πιο πολύ και να γινόμαστε πιο προσεχτικοί στα πονταρίσματά μας .
  Ετσι και αλλιως πρέπει να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για καθημερινές προτάσεις όλο το καλόκαιρι. Και συνεχίζουμε με τους αγώνες της Τετάρτης. Για τους αυριανούς αγώνες λέω να πρωτοτυπήσω και να σας προτείνω δύο διαφορετικές προτάσεις η μία θα αφορά απογευματινούς αγώνες και η άλλη μεταμεσονύχτιους. Αυτό το κάνω γιατί πολύ τους αρέσει να παρακολουθούν live τα πονταρισματά τους στο live score, ζουν με αγωνία αυτή την στίγμη. Αυτή είναι η γλύκα ενός παίχτη του στοιχήματος. Τι πιο ωραίο μετά την δουλειά να αράζεις με την μπυρίτσα σου στο μπαλκόνι και να παρακολουθείς στο κινήτο τους αγώνες. Και αυτό ισχύει για όλους εργένηδες και μη . Ακόμα και αυτοί που είναι σε σχέση ή παντρεμένοι τους αρέσει αυτή η ασχολία αλλά και η γκρίνια από την γυναίκα...
  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν :
    Πρώτη επιλόγη μου το G/G στο 1,30 στον αγώνα Εκένας - Πβασκίλα , ξέρω δεν γνωρίζετε αυτές τις ομάδες αλλά αυτό το σημείο είναι πολύ ελκυστικό . Στη συνέχεια , έχουμε τον ΠΑΟΚ με την Μπόχουμε σε φιλικό αγώνα. Για τον αγώνα αυτόν πιστεύω ότι θα δούμε ένα παρόμοιο σκηνικό με αυτό του Παναθηναϊκού σήμερα , το g/g δίνεται στο 1,55. 3ος αγώνας για την απογευματινή πρόταση ο Μπόκα ούνιος με την Κόρδοβα. Κλειστές και οι δύο ομάδες αρκετά καλή απόδοση το under στο 1,40. Χιμάνσια - Γκιπέρμο στον κωδικό 150 το ματς με τις πιο κλειστές άμυνες που έχουμε δει παρόλαυτα πιστεύω ότι θα μπει ικανοποιητικός αριθμός γκολ. 2-3 γκολ (1,70). Τελευταίο αγώνα για το απογευματινό δελτίο Ρούμπιο Νου - Σολ ντε Αμερικα το under πληρώνει καλά στο 1,70.
  Πάμε τώρα στο δελτίο με τους μεταμεσονύχτιους αγώνες. Πρώτος αγώνας δεν μπορούσε να ήταν άλλος από αυτόν της Κοστα Ρίκα με την Τζαμάϊκα .Έχουν μεγάλη διαφορά οι δυό ομάδες και ο άσσος δίνεται στο 1,70 , μία πολύ καλή επιλογή . Επόμενος είναι από την Αργεντινή , Τιγκρέ - Ρίβερ πλέιτ και εδώ υπάρχει μια διαφορά στην δυναμικότητα. Αν και η φιλοξενούμενοι υποπέπτουν σε σφάλματα και στραβοπατήματα αλλά θα τους εμπιστευτούμε μιας και το διπλό δίνει 2,25.  ΙΚΙΚΕ-ΑΝΤΙΦΟΓΑΣΤΑ 2-3 γκολ (1,80). Και τέλος Ατλέτικο Μινέιρο - Σπορτ ρεσιφε με φόντο τον άσσο στο 1,50 . Αυτά για σήμερα ξανά κοντά σας αύριο ακόμα πιο δυνατοί μιας και έχουμε προκριματικα΄Europa.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
148. ΠΑΟΚ-ΜΠΟΧΟΥΜ G/G (1.55)
149.ΕΚΕΝΑΣ - ΠΒΑΣΚΙΛΑ G/G (1.30)
150.XIMANΣΙΑ - ΓΚΙΠΕΡΜΟ 2-3 ΓΚΟΛ (1,70)
151.ΜΠΟΚΑ ΟΥΝΙΟΣ - ΚΟΡΔΟΒΑ UNDER (1.40)
154.ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ UNDER (1.70)
GKASTONE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου