Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΒΡΑΔΙΑ EUROPA ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ! ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΕΡΔΗ

 Μέσα Ίουλίου , και οι επίσημες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τις Ελληνικές και Κυπριακές ομάδες ξεκίνησαν. Σήμερα Πέμπτη για αυτό και θα ασχοληθούμε με τις ομάδες του Europa-League. Την αρχή για την Ελλάδα την πραγματοποιέι ο Πανιωνιος που ύστερα από δέκα χρόνια επέστρεψε στην Ευρώπη. Όσον αφορά την Κύπρο 3 ομάδες θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Β' προκριματικό γύρο η ΑΕΚ Λάρνακας , η ΑΕ Λεμεσού , και ο Απόλλων (Κύπρου). Χθες ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε το 1-0 για τον Β΄ προκριματικό γύρο του CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην Ντουντελάνζ.
                                            


  ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΩΝ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Η ελληνική ομάδα είναι σαφώς πολύ καλύτερη πάρα το ότι έχει απουσία από τις Ευρωπαίκές διοργανώσεις 10 χρόνια. Η Σλοβένικη Γκόριτσα δεν αποτελεί μεγάλο φόβητρο για την ομάδα της Νέας Σμύρνης και είναι το φαβορί για την πρόκριση στον επόομενο γύρο των προκριματικών . Ο Πανιώνιος ενισχύθηκε και με 2-3 μεταγραφές και στα πλαίσια της προετοιμασίας του έδειξε πολυ θετικά δείγματα νικώντας τον Ολυμπιακό με 2-1. Επίσης έχασε και 1-0 από τον ΑΠΟΕΛ αλλά έδειξε πολύ σταθερό πρόσωπο. Ξεκάθαρα το φαβορί για την πρόκριση και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ρισκάρουμε με ένα ακριβές σκορ και ελπίζουμε να το πιάσουμε. Η πρόβλεψη είναι ακριβές σκορ με νίκη για την Ομάδα της Νέας Σμύρνης με 2-0 με μικρή απόδοση γύρω στο 5,40. Ποντάρουμε στην σταθερότητα του Πανιωνίου και στη σοβαρότητα που έχει δείξει όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα το περασμένο χειμώνα , το πρωτάθλημα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΚΟΡΙΤΣΑ 2-0 σκορ (5,40)



ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ύστερα από την πρόκριση της ΑΕΚ άλλο ένα εμπόδιο βρίσκεται μπροστά της , η δυναμική Κορκ σίτι. Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Λεμεσσού , το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψει για το καλύτερο διεκδικώντας ένα καλό αποτέλεσμα που θα της
διευκολύνει το έργο της πρόκρισης. Ο άσσος δίνεται στο 1,90 πολύ καλη επιλογή αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ΑΕΚ και πιστεύουμε πολύ στο Χ με πολύ καλη επιλογή την διπλη ευκαιρία για την ΑΕΚ που δίνει απόδοση 1,75!

ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Χ2 (1,75)




ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. - ΖΑΡΙΑ ΜΠΑΛΤΣΙ: σε αυτόν τον αγώνα το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι και έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα για νίκη . Ποντάρουμε στο NG αφού αν καταφέρει να κερδίσει χώρις να δεχτεί γκολ τότε κατα 90% έχει προκριθεί ο Απολλών. Ο άσσος δίνεται σε πολύ μικρή απόδοση και δεν αξίζει να το ρισκάρουμε όποτε η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι αυτή.

ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. - ΖΑΡΙΑ ΜΠΑΛΤΣΙ NG (1,40)




ΠΡΟΓΚΡΕΣΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τελευταίο ματς για σήμερα . Δύσκολο να δραπετεύσει η ΑΕΛ  με το διπλό οπότε στηριζόμαστε στο Ng που δίνει 1,75!


ΠΡΟΓΚΡΕΣΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ: NG (1,75)



ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
GKASTONE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου