Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΠΑΣ... ΕΥΡΩΠΗ - ΠΑΣ ... ΤΑΜΕΙΟ

   
   

      Την προηγούμενη βδομάδα ο ΠΑΣ έδωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι με επιτυχές αποτέλεσμα νικώντας την Νορβηγική ΟΝΤ 3-0. Εμείς προβλέψαμε το σκορ 3-1 (δεν είχαμε την δυνατότητα να γράψουμε άρθρο) με απόδοση 30!! Δυστυχώς η τύχη αυτή την φορά δεν μας βοήθησε και πάρα τις δύο εξαιρετικές ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο , της Οντ , δεν κατάφερε να μπει γκολ απο την φιλοξενούμενη ομάδα .
    Για αρχή θα θέλα να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας του ΠΑΜΕ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 24 , που σας έχουμε αφήσει χωρίς καμία ενημέρωση πάρα πολυ καιρό τώρα αφού ούτε στο euro ήμασταν κοντά σας . Οσον αφορά το EURO , ως Γκαστόνε μόνο έπαιξα τα πρωτα δύο παιχνίδια της διοργάνωσης και επειδή πήγα πολύ άσχημα στις προβλέψεις μου , προτίμησα καλύτερα να κρατήσω απόσταση από την διοργάνωση .
  Όμως επιστρέφω σε μία περίοδο που η έυνοια της τύχης έχει δείξει ότι είναι μαζί μου . Τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αφου 3 συνεχόμενα χρόνια πιάνουμε πολλά σκορ με μεγάλες αποδόσεις . Και την προηγούμενη Τετάρτη από λίγο χάσαμε το μεγάλο απόδοσης σκορ 3-1 .
  Για αυτή την βδομάδα σας έχουμε ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη αφού θα ρισκάρουμε με σκορ ΒΟΒΜΑ στο ματς ΠΑΣ-ΟΝΤ.
 Για άλλη μια φορά θα επισημάνουμε ότι ο ΠΑΣ είναι ομάδα πολύ καλή στην άμυνα , αλλά υστερεί πολύ στην  επίθεση , και ότι έχει καταφέρει ως τώρα το έχει καταφέρει με πολύ κλειστό παιχνίδι. Από την άλλη η ΟΝΤ είναι άκρως επιθετική ομάδα και στα εντός έδρας παιχνίδια της έχει 7 νίκες και μάλιστα μεγάλα σκορ 3 και 4 μηδέν .
  Για το ματς της προηγούμενης βδομάδας υπάρχει εξήγηση για την έκβαση του , για αυτό και ποντάραμε στην νίκη 3-1 του ΠΑΣ . Η εξήγηση δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η Νορβηγική ΟΝΤ δεν έχει συνιθήσει από την ζέστη της Ελλάδας και αυτό το εκμεταλέυτηκε ο ΠΑΣ , που παρόλαυτα έπαιζε κλειστο παιχνίδι και όσο έβλεπε ότι η ΟΝΤ κουραζόταν με αντεπιθέσεις κατάφερνε και έβαζε γκολ .
  Το κλίμα όμως στην Νορβηγία θα είναι πολύ διαφορετικό και εκεί η ΟΝΤ θα δείξει την πραγματική δύναμή της . Μάλιστα πιστεύω ότι θα προκρίθει και στην επόμενη φάση. Καλη επιτυχία και καλά κερδη σε όλους.

                                              ΠΑΣ-ΟΝΤ 4-0 ΣΚΟΡ (22,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου